Βασικές αρχές του σωστού καπνίσματος

Ένα από τα πραγματικά κοινά προβληματικά φαινόμενα είναι το κάπνισμα. Συμβαίνει απροσδόκητα συχνά. Ενήλικες, παιδιά, έφηβοι καπνίζουν. Το πρόβλημα επηρεάζει μεγάλο μέρος του πληθυσμού και οδηγεί σε τρομερές συνέπειες που μπορούν να χαρακτηριστούν μόνο αρνητικές. Ως εκ τούτου, δίνεται μεγάλη προσοχή στο πρόβλημα του καπνίσματος και στα κίνητρα των ανθρώπων, ώστε να μπορούν τελικά να σταματήσουν και να μην χαλάσουν τη ζωή τους πια. Δυστυχώς, αυτό από μόνο του δεν επηρεάζει πάντα τους ανθρώπους. Οι άνθρωποι δεν θέλουν να εγκαταλείψουν τις κακές τους συνήθειες, και έτσι το αποτέλεσμα δεν είναι ακριβώς θετικό. Είναι κρίμα που πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να μην θέλουν να σταματήσουν μια τέτοια επιβλαβή δραστηριότητα, αλλά επειδή δεν σταματούν, τουλάχιστον τότε είναι απαραίτητο να ελαχιστοποιηθεί η βλάβη της.

Και για αυτό πρέπει να προσπαθήσετε να καταλάβετε πώς να καπνίζετε σωστά. Φαίνεται ότι υπάρχει λίγη επιστήμη εδώ - βάζετε ένα τσιγάρο ή κάτι σαν τσιγάρο στο στόμα σας και καπνίζετε. Όχι όμως, είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε όλες τις λεπτές αποχρώσεις και τις αποχρώσεις της διαδικασίας. Αυτό βελτιώνει την αισθητική και ελαχιστοποιεί τη βλάβη που προκαλεί το κάπνισμα σε ένα άτομο. Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να καπνίζετε τσιγάρα;

εκπαίδευση

Ας ξεκινήσουμε με την προετοιμασία. Συνήθως οι καπνιστές γεμίζουν πρώτα το πακέτο, δηλαδή, το χτυπούν λίγο στο τραπέζι ή στην παλάμη του χεριού. Ως αποτέλεσμα, ο χαλαρός καπνός πυκνώνει κάπως και επομένως καπνίζει καλύτερα, πιο ομαλός και μακρύτερος, κάτι που είναι πάντα καλό

Στη συνέχεια, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πώς πρέπει να διατηρείται σωστά το τσιγάρο. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες εδώ, αλλά συνήθως είναι σφηνωμένο μεταξύ του δείκτη και των μεσαίων δακτύλων και δείχνει ελαφρώς προς τα κάτω, όπως και η παλάμη του χεριού. Μπορείτε να γυρίσετε την παλάμη του χεριού σας προς εσάς. Για μια πιο ευρωπαϊκή προσέγγιση στο κάπνισμα, είναι καλύτερο να κρατάτε το τσιγάρο με τον αντίχειρα και το δείκτη σας. Εάν δεν θέλετε οι άνθρωποι να σας βλέπουν να καπνίζετε, χρησιμοποιήστε τα ίδια δάχτυλα για να κρατήσετε το τσιγάρο αλλά καλύψτε την παλάμη σας έτσι ώστε ολόκληρο το τσιγάρο να είναι κρυμμένο στο χέρι σας.

Έκρηξη στις φλόγες

ανάψτε ένα τσιγάρο σωστά

Τώρα πρέπει να ανάψετε ένα τσιγάρο. Αυτό γίνεται συνήθως με σπίρτο ή αναπτήρα, και οι αναπτήρες βουτανίου είναι ιδιαίτερα καλοί επειδή δεν έχουν τη δική τους γεύση, σας επιτρέπουν απλώς να ανάψετε ένα τσιγάρο και τίποτα περισσότερο. Όταν έχετε φέρει τη φωτιά στην άκρη του τσιγάρου, πιπιλίζετε τον αέρα. Αυτό πρέπει να γίνει σαν να πίνετε ένα κοκτέιλ μέσα από ένα άχυρο. Δεν χρειάζεται να εισπνεύσετε ακόμα τον καπνό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε μερικές εισπνοές για να κάνετε τον καπνό να σιγοκαίει. Συνήθως δεν υπάρχουν προβλήματα, όλα λάμπουν ομοιόμορφα, αλλά αν κάτι, δοκιμάστε να κυλήσετε το τσιγάρο για να βελτιστοποιήσετε περαιτέρω αυτήν τη διαδικασία.

Διαδικασία καπνίσματος

Τώρα ας στραφούμε στην πραγματική διαδικασία καπνίσματος. Και αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι διαφορετικών τύπων, αλλά αυτοί οι τύποι διαφέρουν σε λιγότερο κρίσιμο βαθμό. Ας εξετάσουμε λοιπόν την κύρια προσέγγιση της διαδικασίας καπνίσματος τσιγάρου ή τσιγάρου. Πρώτα, τραβήξτε τον καπνό από το τσιγάρο. Είναι καλύτερα να μην εισπνέετε πάρα πολύ εάν είστε απλώς αρχάριος, διαφορετικά θα απλώς βήχετε από το κάπνισμα του τσιγάρου σας και η απόλαυση θα μειωθεί σημαντικά. Καλύτερα να ξεκινήσετε σταδιακά. Πρέπει να κρατήσετε τον καπνό από το τσιγάρο στο στόμα σας για λίγο.

Θα κρυώσει εύκολα και ο λαιμός δεν θα ερεθιστεί. Η γεύση του θα αλλάξει επίσης ελαφρώς. Τώρα βγάλτε το τσιγάρο από το στόμα σας και εισπνεύστε τον καπνό. Εάν μιλάμε για τους διαφορετικούς τύπους καπνίσματος, τα γαλλικά μπορούν επίσης να διακριθούν. Είναι λίγο πιο περίπλοκο από αυτό. Αφού πάρετε ένα τσιγάρο, εκπνεύστε τον καπνό από το στόμα σας και μετά εισπνεύστε τον από τη μύτη σας - μετά από κάποια εξάσκηση, πιθανότατα θα αρχίσετε να βγείτε καλά από αυτό και ποιος ξέρει, μπορεί να βρείτε αυτή τη μέθοδο πολύ καλύτερη από την παραδοσιακή έκδοση του καπνίσματος το τσιγάρο σας;

συμπέρασμα

Φυσικά, υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις για το κάπνισμα, υπάρχουν πολλές και έχουν αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο, υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος για να καπνίζετε - απαγόρευση του καπνίσματος. Επειδή δεν υπάρχει τίποτα καλό στην καταστροφή του σώματός σας, δεν υπάρχει τίποτα καλό όταν το μερίδιο του λέοντος από αρνητικές ουσίες μπαίνει μέσα του. Αρκεί να θυμάστε πόσο επιβλαβής είναι ο καπνός του καπνού, κατ 'αρχήν. Περιέχει περίπου τέσσερις χιλιάδες διαφορετικές αρνητικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένης της βαριάς πίσσας που καταλήγει στους πνεύμονες και καρκινογόνων που προκαλούν καρκίνο.

Άρα αξίζει το κάπνισμα; Ακόμα κι αν αυτό είναι εξαιρετικά σωστό; Μετά βίας. Είναι καλύτερα να καταλάβετε πώς να απαλλαγείτε από αυτόν τον εθισμό, έτσι ώστε να μην σας ενοχλεί και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την υγεία σας. Και μπορείτε να δείξετε αισθητική σε άλλες, πολύ πιο αβλαβείς, δραστηριότητες που μπορούν να αυξήσουν την ικανοποίηση στον ίδιο βαθμό.