Οδηγίες χρήσης NicoZero

NicoZero οδηγίες χρήσης

πώς να χρησιμοποιήσετε το NicoZero για να σταματήσετε το κάπνισμα

Το σπρέι πρέπει να χρησιμοποιείται τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα μετά τα γεύματα, καθώς και σε περιπτώσεις όπου είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί η επιθυμία καπνίσματος τσιγάρων. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 1 μήνας. Ένα θεραπευτικό αποτέλεσμα μπορεί να γίνει αισθητό από τις πρώτες δεξιώσεις: η φυσική ανάγκη για τσιγάρα μειώνεται. Η επιθυμία για κάπνισμα μειώνεται κάθε μέρα. Μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος, μπορείτε να ξεχάσετε τον εθισμό στη νικοτίνη.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το NicoZero εάν θέλω να σταματήσω γρήγορα το κάπνισμα; Φέρτε το μπουκάλι στο ανοιχτό στόμα σας. Εγχύστε το δραστικό συστατικό στην στοματική κοιλότητα χρησιμοποιώντας ένα διανομέα. Προσέξτε να μην πάρετε το γαλάκτωμα στα χείλη ή στους αεραγωγούς σας. Προσπαθήστε να μην καταπιείτε σάλιο για τα πρώτα δευτερόλεπτα - αυτό θα βελτιώσει το αποτέλεσμα.

Συνιστάται να ακολουθείτε προσεκτικά τις οδηγίες στη συσκευασία και τις πρόσθετες συστάσεις του κατασκευαστή. Αποφύγετε την υπερβολική δόση με την ελπίδα ότι τα θεραπευτικά αποτελέσματα θα ξεκινήσουν νωρίτερα.

Μετρημένες τιμές

Το NicoZero Spray ενδείκνυται για τη θεραπεία του εθισμού στη νικοτίνη σε διάφορα στάδια. Το φάρμακο αποτρέπει την επιθυμία για τρόφιμα και μειώνει τα συμπτώματα στέρησης. Είναι μια ασφαλής εναλλακτική λύση για το κάπνισμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση της ημερήσιας δόσης νικοτίνης.

Αντενδείξεις

Το σπρέι NicoZero περιέχει φυσικά συστατικά που δεν προκαλούν παρενέργειες και είναι καλά ανεκτά από τον οργανισμό. Οι αντενδείξεις είναι υπερευαισθησία στη νικοτίνη ή σε άλλα συστατικά του φαρμάκου και στα παιδιά (έως 18 ετών). Η χρήση του φαρμάκου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης θα πρέπει να ξεκινά μόνο μετά από διαβούλευση με γιατρό, εάν συνταγογραφείται θεραπεία αντικατάστασης νικοτίνης σε μια γυναίκα. Η NicoZero πέρασε όλες τις φάσεις κλινικών μελετών σε εργαστήριο στην Κύπρο.