Κριτικές για NicoZero

 • Xeyale
  Έχω καπνίσει από το γυμνάσιο. Αποφάσισα να σταματήσω όταν πήρα δουλειά σε μια μεγάλη εταιρεία που δεν ενθαρρύνει το κάπνισμα και έχει να κάνει με έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Αγόρασα το NicoZero μετά από συμβουλές φίλων και δεν κοίταξα πίσω. Μέσα σε μια εβδομάδα ένιωσα ανακουφισμένος.
  NicoZero
 • Xeyale
  Έχω υποφέρει από αυτόν τον εθισμό όλη μου τη ζωή. Στην παιδική ηλικία άρχισε να καπνίζει ως παθητικός καπνιστής (ο πατέρας μου καπνίζει) στην ενηλικίωση. Αποφάσισα να αλλάξω τα πάντα και να φροντίσω τον εαυτό μου. Δεν βασίστηκε στη θέληση της. Διάβασα τον έπαινο και δεν έσωσα χρήματα για τον Νικοζέρο. Δεν ήξερα ότι ήταν τόσο εύκολο να σταματήσετε το κάπνισμα.
  NicoZero
 • Raul
  Το καθήκον της διακοπής του καπνίσματος ήταν ψηλό όταν η γυναίκα μου και εγώ αποφασίσαμε να έχουμε ένα παιδί. Η γυναίκα μου είναι υπερβολικά υπεύθυνη: προετοιμασία για εγκυμοσύνη, καθαρισμός του σώματος, βιταμίνες - αυτό είναι όλο. Αγόρασα το NicoZero, δεν μετανιώνω, όλα πήγαν ομαλά. Παραιτήθηκε ένα μήνα αργότερα. Πέρασε ένας χρόνος, η πτήση είναι φυσιολογική και δεν σκέφτομαι τον καπνό.
  NicoZero
 • Γεώργιος
  Δεν πίστευα ότι τα σπρέι ήταν τόσο αποτελεσματικά. Αρκετές φορές προσπάθησα να σταματήσω το κάπνισμα μόνος μου. Κατάφερα σχεδόν, αλλά σε μια δύσκολη στιγμή ήμουν απογοητευμένος. Αγόρασα το Nicozero και το χρησιμοποίησα ως υποστήριξη: συνέχισα να μειώνω τον αριθμό των τσιγάρων έως ότου σταμάτησα εντελώς.
  NicoZero
 • Sabina
  Αγόρασα το NicoZero για τον άντρα μου, ο βήχας του καπνιστή του έκανε τρελή όλη την οικογένεια. Αρχικά διαμαρτυρήθηκα και μετά αποφάσισα να το δοκιμάσω. Μας εξέπληξε ευχάριστα ότι αυτός, που καπνίζει για 23 χρόνια, δεν μπορούσε να δει τσιγάρα ένα μήνα αργότερα!
  NicoZero
Βαθμολογία χρηστών NicoZero
4.6
10