Εμπειρία χρήσης NicoZero

Alan από το Εδιμβούργο

Εμπειρία με το NicoZero Spray από τον Alan από το Εδιμβούργο

Δοκίμασα πολλά φάρμακα για να σταματήσουμε το κάπνισμα γρήγορα. Τα μπαλώματα, τα σπρέι από άλλους κατασκευαστές έφεραν προσωρινά αποτελέσματα, αλλά με την πάροδο του χρόνου επέστρεψε η επιθυμία να καπνίσει ένα τσιγάρο. Το σπρέι NicoZero ενημερώθηκε από έναν φίλο που σταμάτησε να καπνίζει ο ίδιος. Από την εμπειρία μπορώ να πω ότι το φάρμακο είναι αποτελεσματικό. Ένα μήνα αργότερα ξέχασα τα τσιγάρα. Έχουν περάσει τρία χρόνια, ακόμα δεν μπορώ να τα κοιτάξω, και η μυρωδιά του καπνού είναι αηδιαστική. Έλεγξα το ιστορικό θεραπείας μου.

Αναμνησία και αναζήτηση θεραπείας

Έχω καπνίσει από τα 13 μου, μου άρεσε πρώτα. Στη συνέχεια, αφού ωρίμασα, παρατήρησα ότι καπνίζω όλο και περισσότερο στο πλαίσιο του άγχους στην εργασία και στο σπίτι. Στην ηλικία των 35 άρχισα να βιώνω συμπτώματα που δεν ήθελα σε αυτήν την ηλικία: δύσπνοια, βήχα το πρωί. Δεν μπορούσα να ανέβω τις σκάλες για να μην ασφυξω. Από καιρό σε καιρό είχα πονοκεφάλους και ήμουν πολύ βαρετός στη δουλειά. Ένας φίλος κάλεσε το γυμναστήριο και σχεδόν πνίγηκα στον διάδρομο. Αυτό ήταν το τελευταίο άχυρο. Μου συνέστησε επίσης στο NicoZero - αποφάσισα να το δοκιμάσω, αν και δεν είχα μεγάλες ελπίδες.

Σχέδιο θεραπείας

Δεν υπήρχαν προβλήματα κατά τη χρήση του. Όλα είναι στοιχειώδη: το πασπαλίζω τρεις φορές την ημέρα μετά το φαγητό, όπως αναφέρεται στις οδηγίες. Τις πρώτες μέρες, έφτασε ενστικτωδώς για τσιγάρα, αν και η επιθυμία να καπνίσει αμέσως υποχώρησε. Με το σπρέι, το NicoZero μείωσε κατά το ήμισυ τον αριθμό των τσιγάρων. Δεν εγκατέλειψα ξαφνικά, για να μην καταρρεύσω αργότερα, μετακόμισα σταδιακά σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Αποτελέσματα εφαρμογής

Το μάθημα NicoZero υπολογίζεται για ένα μήνα. Στο τέλος του εξαμήνου, δεν ένιωθα σαν άτομο που κάπνισε. Ήμουν ευχάριστα έκπληκτος - το φάρμακο λειτουργεί! Γενικά, νιώθω πιο υγιής: κοιμάμαι καλύτερα, ξέχασα την δύσπνοια, φαίνομαι καλύτερα. Μην κερδίζετε βάρος, κάτι που είναι τυπικό. Δεν είχα αυξημένη όρεξη. Διάβασα τη σημείωση για το φάρμακο NicoZero - η σύνθεση περιέχει μια ουσία που ελέγχει τον πόθο μετά από επιληπτικές κρίσεις. Το συνιστώ σε όλους όσους νοιάζονται για την υγεία τους!

Εμπειρία στο Κεντάκι της Jennifer

Η εμπειρία της Jennifer NicoZero Spray από το Κεντάκι

Άρχισα να καπνίζω μαζί με τους φίλους μου στο πανεπιστήμιο. Στην αρχή ήταν διασκεδαστικό, δεν μου άρεσε πολύ η γεύση, αλλά υπήρχε κάτι ρομαντικό στη διαδικασία. Στη συνέχεια, όπως όλοι οι άλλοι, έγινε μια κακή συνήθεια που επηρεάζει σοβαρά την υγεία κάποιου. Υπήρξε έντονος βήχας, δυσκολία στην αναπνοή, δύσπνοια εμφανίστηκε μετά από λίγα λεπτά εύκολης πεζοπορίας. Συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να τελειώσω, αλλά κάθε φορά που απογοητεύτηκα αφού πήγα χωρίς τσιγάρα για μια εβδομάδα.

Πώς ήξερα για το σπρέι

Ένας συνάδελφός μου που πρόσφατα εγκατέλειψε το κάπνισμα όταν άκουσε για το πρόβλημά μου πρότεινε να δοκιμάσετε το σπρέι NicoZero. Σύμφωνα με αυτόν, θα μπορούσε εύκολα να απαλλαγεί από τον εθισμό σε λίγες μόνο εβδομάδες. Φυσικά, δεν πίστεψα πραγματικά τα λόγια του, αλλά αποφάσισα να δοκιμάσω τη θεραπεία.

Εμπειρία στη χρήση

Έχω παραγγείλει ένα προϊόν στον ιστότοπο. Μετά από λίγες μέρες ο ταχυμεταφορέας παρέδωσε το πακέτο στο σπίτι μου. Χρησιμοποίησα το προϊόν σύμφωνα με τις οδηγίες, πασπαλίζοντάς το τρεις φορές την ημέρα και μερικές φορές προσπαθώντας να καπνίσω έντονα όταν υπήρχε άγχος στην εργασία. Μέσα σε τρεις εβδομάδες συνειδητοποίησα ότι σχεδόν δεν ήθελα να καπνίσω και μετά από μια άλλη εβδομάδα κατάφερα να σταματήσω εντελώς τα τσιγάρα. Μέχρι στιγμής έχω χρησιμοποιήσει το σπρέι μία φορά την ημέρα για να μην φυσήξω, αλλά νομίζω ότι δεν θα το χρησιμοποιήσω πλέον σύντομα.

Μπορώ να το προτείνω σε οποιονδήποτε, όπως και εγώ, έχει από καιρό προσπαθήσει ανεπιτυχώς να σταματήσει το κάπνισμα. Μπορείτε να απαλλαγείτε από τον εθισμό σε μόλις ένα μήνα!